Susanne Kosters - Betondingen.nl / ambassadeur Heideplantje.nl

‘We hebben hier geen ivoren toren. Dat zijn onze grote voorraden’

In Stories lees je de verhalen van ondernemers die op De Wildeman zijn gevestigd en andere betrokken partners. Wat doen ze? Waarom doen ze dat op De Wildeman? En waar komen ze iedere dag hun bed voor uit? 

Webshop Betondingen.nl verkoopt ‘dingen van beton’: prefab betonnen elementen zoals poeren en opsluitbanden, kabelgoottegels, sierbeton en ook maatwerk. En niet alleen dingen van beton: ook cortenstaal, grind, split, zand en robinia palen worden aangeboden. Sinds drie jaar is Susanne Kosters er manager klantcontact.

‘De kracht van Betondingen.nl? We hebben grote voorraden en leveren snel (wat je op werkdagen uit voorraad vóór 15:00 uur bestelt is in Nederland de volgende werkdag in huis, in België uiterlijk een dag later). Dat laatste is meteen de belangrijkste reden voor onze verhuizing destijds naar De Wildeman. Onze transporteur, G. van Doesburg Transport, was daar al gevestigd en we zitten nu in dezelfde straat. Ander voordeel van De Wildeman: we hadden voor onze uitdijende voorraad een groot terrein nodig en op De Wildeman was nog ruimte. We hebben geen showroom, dat kan met ons brede aanbod niet, dan zouden we zo ongeveer de hele Wildeman nodig hebben. De verkoop gaat via onze webshop, we gebruiken dan ook bewust dat .nl (en .be) achter onze naam. Geen fysieke winkel hebben, betekent dat we veel aandacht geven aan onze online vindbaarheid. En daarmee ook in goede, heldere fotografie, duidelijke informatiefilmpjes en mooie inspiratiebeelden.’

Betondingen én ambassadeur van Heideplantje.nl
‘Betondingen.nl maakt en levert voornamelijk beton. Dat is duurzaam in die zin: beton gaat heel lang mee. Maar de productie is niet CO2-vrij. Als groene tegenhanger hiervan is Betondingen.nl ambassadeur geworden van Heideplantje.nl. Heideplantje.nl is gespecialiseerd in – je raadt het al - heideplanten, zowel de winterheide als de zomerheide.  Dit om zeer gericht een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroenen van onze samenleving, en ook om mensen bewust maken van het belang van planten in ons leven. Zelf ben ik ook dol op heideplanten. Ze hebben weinig nodig en bloeien als er niets anders meer bloeit. Dus ik vertel onze klanten met evenveel plezier over heideplanten als over de veelzijdigheid van beton en de andere producten die wij leveren, zoals cortenstaal, voegmiddelen en zand.

Het is sowieso een heel leuk bedrijf om voor te werken. We zijn de laatste jaren aardig gegroeid, maar het hart van het bedrijf blijft hetzelfde. Een fijn team, veel humor onderling en een platte structuur. We hebben hier geen ivoren toren. Hoogstens een van beton. Maar dat zijn dus eigenlijk onze stapels grote voorraden. En hebben we het even niet, dan maken we het gewoon. Want ook in maatwerk zijn we goed.

Ben je op zoek naar betonnen elementen voor huis, tuin of infra toepassingen? Wij verkopen aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dus hiervoor ben je van harte welkom. En ben je ondernemer op De Wildeman en wil je meer over ons weten? Ook dan geldt: kom gerust eens langs!’

Terug