Marcel Theunissen - Locked Safe Holland

‘Alles begint bij fatsoenlijk hang- en sluitwerk’

Om De Wildeman en de SOBZ-bedrijventerreinen schoon en veilig te houden werken de ondernemers, de gemeente Zaltbommel, politie en brandweer intensief samen. Belangrijke partners daarbij zijn de bedrijven die de brandbeveiliging, surveillancewerkzaamheden, de alarmopvolging en het cameratoezicht verzorgen. Wat zijn hun taken? Wat zijn de voordelen daarvan voor de ondernemers? En wat kunnen deze zelf doen om bij te dragen aan de veiligheid van hun bedrijf en medewerkers? In dit artikel een gesprek met Marcel Theunissen van Locked Safe Holland.

‘Bij De Wildeman zijn we al vanaf het eerste uur betrokken, en met de groei van het bedrijventerrein groeiden onze taken en verantwoordelijkheden mee. Na een aantal jaren goede samenwerking werd besloten: jullie zijn ons vaste beveiligingsbedrijf. Zo’n vaste relatie is fijn, want zo kunnen we voortdurend tot in detail onze dienstverlening optimaliseren. We zijn continu in gesprek met alle betrokken partijen over alles wat er op het bedrijventerrein speelt. Dat is heel breed, het gaat van melden van kapotte straatverlichting tot foutparkeren van vrachtwagens, brand en (poging tot) inbraak. Plus alles wat daartussen zit. Buiten kantoortijden en in het weekend rijden wij meerdere surveillancerondes. Niet alleen voor De Wildeman, maar ook voor een aantal bedrijven op omringende bedrijventerreinen.

Wat wij voor onze klanten doen varieert. Sommige brengen de alarmopvolging bij ons onder maar werken met een zelfgekozen meldkamer, voor andere hebben we ook het alarmsysteem en de camera’s in beheer. De meldkamer waar wij mee werken voldoet aan onze snelheids- kwaliteitsnorm, waardoor wij razendsnel kunnen reageren. Bij een aantal klanten doen we de openings- en de sluitrondes van het pand; veel bedrijven hebben flexibele werktijden, waardoor niet iedereen op hetzelfde moment weggaat. Wij zorgen er bij zo’n sluitronde voor dat alles (brand)veilig is afgesloten en het alarmsysteem aanstaat. Dat wij toegang hebben tot die panden kan bovendien in noodgevallen kostbare minuten schelen. Ook buitenterreinbeveiliging en leegstandbeveiliging zitten in ons pakket, waarbij alles is toegespitst op: ‘In een zo vroeg mogelijk stadium ‘alarmeren-reageren’, de criminelen vertragen en binnen enkele minuten ter plaatse zijn om ze weg te jagen!’      

Tachtig procent van onze klanten zit in de Bommelerwaard. In de hele regio hebben we in totaal zo’n duizend actieve klanten. Dat maakt dat we 24/7 intensief met meerdere voertuigen aanwezig zijn, we zijn eigenlijk altijd in de buurt en kunnen dingen dus snel oppakken, dat is ook de kracht van onze dienstverlening. De brand bij Lemetex werd binnen enkele minuten door een van onze surveillanten ontdekt. Die lokale aanwezigheid vertalen wij daarnaast naar de andere kant van veiligheid. Omdat wij het belangrijk vinden regionaal en sociaal betrokken te zijn sponsoren wij het verenigingsleven, diverse sportclubs en sportieve evenementen als de Two Rivers Marathon en de Promenadeloop, die op hun beurt ook weer goede doelen steunen. Sportiviteit, ondernemen en netwerken raken elkaar positief. Hoe meer mensen lekker samen sporten en vrolijk zijn, des te beter. Ook dat draagt bij aan een prettige en veilige samenleving.

Terug naar die andere veiligheid. Wat we vaak tegen ondernemers zeggen: ‘Alles begint bij fatsoenlijk hang- en sluitwerk. En bij ontmoediging: zorg in basis dat je bedrijf en je terrein er goed beveiligd uitzien. Een paar stickers, een simpele camera of een video-intercom kan al preventief werken. Kijk daarvoor gerust in onze webshop.’

Voor alle ondernemers op De Wildeman: ‘Een abonnement voor alarmopvolging is inbegrepen in jullie contributie! Wij doen dit al voor meer dan de helft van alle Wildeman ondernemers. Als je ’s nachts niet je bed uit wilt voor een alarmmelding, dan adviseren we contact met ons op te nemen.’

Graag dragen wij ook een steentje bij 

Ondernemers op De Wildeman en de SOBZ-terreinen die bij ons bestellen krijgen van ons 15% korting op een product naar keuze.

Gebruik daarvoor kortingscode WILDEMANSOBZ15
(niet in combinatie met reeds afgeprijsde producten)

De korting is heel 2024 geldig. Wil je daarnaast ook gebruikmaken van onze services: we maken graag een nette offerte op maat.

Terug