Resultaatparticipatie: Interpolis reikt cheque uit aan De Wildeman en SOBZ voor hun veiligheidsbeleid

Een stevig veiligheidsbeleid is niet alleen essentieel voor het verkrijgen van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), het kan ook geld opleveren. Ook wel resultaatparticipatie genoemd. 

Hoe veiliger een bedrijventerrein, hoe minder incidenten en schademeldingen. Dat is niet alleen fijn voor de aldaar gevestigde bedrijven en het ondernemersfonds of parkmanagement, maar ook voor de verzekeraar. Want die hoeft zo minder uit te keren. 
 
Veiligheid is dan ook niet voor niets een van de thema’s waarop de besturen van de SOBZ-bedrijventerreinen (De Ooijk, Veilingweg, Van Voordenpark en De Waluwe) en bedrijventerrein De Wildeman intensief samenwerken. Met succes, want al meerdere keren mochten ze het Keurmerk Veilig Ondernemen KVO-B in ontvangst nemen. 
 
Verzekeraar Interpolis (Rabobank) beloont het beleid van gecertificeerde bedrijventerreinen die een proactief cameratoezicht hebben en minder schades melden, met een zogeheten resultaatparticipatie. Vanmorgen mochten tijdens een bestuursvergadering zowel SOBZ als De Wildeman een mooie cheque in ontvangst nemen.  
 
Ze werden uitgereikt door Hans van Zeelst, Verzekeringsadviseur Grootzakelijk en glastuinbouw bij Rabobank (op de foto links), en Maarten de Haan, Accountmanager Advies Zakelijk bij Interpolis Bedrijven (aandachtsgebieden Cyber Security & Insurance, Risicomanagement en Verzekeren, op de foto in het midden). Het bedrag zal worden ingezet om de bedrijventerreinen nog veiliger en duurzamer te maken. Op de foto staat een trotse Parkmanager Etienne Schiffelers met de cheque in zijn handen. 
 
Ook goed om te weten: bij KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen aangesloten ondernemers kunnen individueel ook een korting op hun verzekeringspremie ontvangen!