Sta je nog niet op het LED scherm?

Sinds december 2021 staat ons prachtige LED-scherm op de Wildemanweg, in een eerdere nieuwsbrief schreven we erover.  

Inmiddels heeft het bestuur besloten dat elke ondernemer die op De Wildeman gevestigd is, kosteloos op dit bord mag adverteren! De voorwaarde is wel dat je het materiaal op de juiste manier en in het juiste formaat aanlevert: 

Opmaak

  • Maak de media op resolutie 432 x 288 pixels (breedte x hoogte).
  • Vergroot de tekst voor goede leesbaarheid.
  • Gebruik een zwarte achtergrond.
  • Bestandsformaat: PNG (in 24-bit RG.

Het materiaal stuur je per mail naar info@de-wildeman.nl

Zendtijd
Het aantal aanmeldingen zal bepalen hoeveel tijd de advertentie op het scherm zichtbaar is. De minimale zendtijd zal altijd 6 seconde per keer bedragen.

Aantal advertenties 
In principe is het de bedoeling dat er één advertentie per onderneming die op De Wildeman gevestigd is geplaatst wordt. Het zou fantastisch zijn als al die ondernemers vertegenwoordigd zijn op ons LED-scherm!

We kunnen ons ook voorstellen dat je meer dan één keer wilt adverteren of over meerdere advertenties beschikt en wilt wisselen. Het verwerken van nieuw advertentiemateriaal kost helaas best wat tijd. We willen graag alle ondernemingen de kans geven en daarom moeten we de wisselingen beperken tot één keer per onderneming per half jaar. We zullen een seintje geven wanneer er weer nieuw materiaal kan worden aangeleverd.

Geen passend advertentiemateriaal beschikbaar?
Wil je met jouw onderneming graag adverteren maar heb je geen geschikt materiaal (of geen inspiratie)? Dan raden wij Dirk Doet in Brakel aan. Zij zorgen aan de hand van jouw vraag voor een prijsopgave.  

 

Contactgegevens Dirk Doet
Telefoonnummer: 0418 84 11 27
E-mailadres: info@dirkdoet.nl
Website: www.dirkdoet.nl