Dag Maaike van der Ven!

Wie over De Wildeman rijdt kan er niet omheen. Op de informatiezuil prijkt, groot, het gezicht van Maaike van der Ven. Na vijftien jaar gaat ze Zaltbommel verlaten als Accountmanager Bedrijven en Acquisiteur Bedrijventerreinen. En dus ook van De Wildeman. In januari start ze als Senior Accountmanager Economie bij de gemeente Den Bosch. 

Om haar te bedanken voor alles wat ze voor Zaltbommel heeft gedaan werd eind vorige week een bescheiden afscheid georganiseerd. Ze kreeg een eigen magazine met dankbetuigingen en herinneringen van ondernemers en de besturen van Parkmanagement De Wildeman en Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel (SOBZ), dat bedrijventerreinen De Ooijk, Veilingweg, Van Voordenpark en De Waluwe bestrijkt. Eén ding is duidelijk: ze zal gemist worden.
 
Frans van Rijn, voorzitter van Parkmanagement De Wildeman: “Het is Maaikes passie die het verschil maakt voor de bedrijven op onze bedrijventerreinen; voor de begeleiding tijdens de aankoop en opstartfase, voor het faciliteren tijdens de verschillende vergunningentrajecten, én voor de bedrijfsvoering zelf. Ook was zij al bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen voordat het een ‘buzzword’ werd. Voeg aan die passie daadkracht toe en je hebt Maaike." Ook Zoltan Hunor, voorzitter van SOBZ, is vol lof: “Alle ondernemers kennen Maaike. Wij als SOBZ hadden geen vliegende start kunnen maken zonder Maaike. Enorme ervaring en netwerk, goede spreker, goede organisator, geen blad voor de mond en altijd een eerlijke mening. Op haar konden wij altijd bouwen. Wij gaan haar echt missen.”
 
Tot eind van dit jaar blijft ze te zien op de informatiezuil. Maar haar naam is vereeuwigd op een bruggetje aan de Bommelsekade dat ze symbolisch cadeau kreeg.