Bedrijvencarrousel bedrijventerreinen Zaltbommel: doet jouw bedrijf mee?

Na een aantal succesvolle bezoeken aan grotere  bedrijven/organisaties op de Zaltbommelse bedrijventerreinen zetten de besturen van SOBZ en Parkmanagement De Wildeman komend najaar de (middel)kleine ondernemers in de spotlights.

Najaar 2021 organiseerden we een bezoek aan Cambium College De Waard (De Waluwe). Vorige zomer opende DHL Parcel Hub Zaltbommel (De Wildeman) haar deuren. En op 11 mei aanstaande zijn we uitgenodigd bij SACHEM Europe (Van Voordenpark). 

Maar we willen niet alleen de grote jongens van onze bedrijventerreinen in de spotlights zetten. Daarom organiseren we na de zomer een bedrijvencarrousel om ook de (middel)kleine ondernemers op de SOBZ-bedrijventerreinen en De Wildeman een podium te bieden. Het exacte format van het evenement zal afhangen van het aantal aanmeldingen dat we ontvangen, daarom nodigen we je alvast van harte uit:

Ben jij zo'n ondernemer en heb jij originele of bijzondere bedrijfsactiviteiten die je graag wilt showcasen? Dan is dit je kans!
 
Meld je aan door een mail te sturen naar het secretariaat van de bedrijventerreinen (daar kun je ook terecht voor meer info). Dan nemen Daan Sterk (De Wildeman) en Marieke Schouten (SOBZ) contact met  je op. 
 
We kijken uit naar jullie reactie!